Συνεργασιες, rooftops και άλλα

Πολλά graffiti's στην Λάρισα τον τελευταιο καιρό, οι παλιοι κανουνε αριστουργηματα, οι νεοι αυξάνονται και προσπαθουνε και γενικα εμφανιζονται πολλα νεα graffiti καθε εβδομαδα. Οριστε μερικα του τελευταιου καιρου:
Amigos και Shoen ειπανε να δημιουργησουνε σε εναν απο τους πιο κεντρικους τοιχους της Λάρισας, στην οσο Παναγουλη, στο ύψος της Μανδηλαρα, και φτιαξανε αυτο το άψογο κομματι, με λιγα χρωματα και κυριως με ασημί. Ειναι γυρω στα 10-12 μετρα μηκος και υψος φτανει στα 2,5 μετρα σε ορισμενα σημεια!



Κοντά στα graffiti που εχουμε παραπανω, στην οδο Κοραη, στον τοιχο του σινεμα Ολυμπια, γινανε μερικα αρκετα μεγάλα εργα παλι απο μια συνεργασια. Εδω φαινεται το κομματι του LSD, υπέροχο!
Ο Shoen εκανε ενα καταπληκτικο κομματι με ασημι χρωμα, πρασινο outline και μοβ bubbles

O Fiogs εκανε κι αυτος το δικο του κομματι, με ενα style αρκετα χαρακτηριστικο του που το εχουμε δει και σε άλλα έργα του
Εκει κοντά, ενα rooftop του Fiogs σε ενα κτιριο επι της Παναγουλη
Ακομα ενα κομματι απο Fiogs, δεν γνωριζω που βρισκεται ομως
Rooftop του (πολυ!) παραγωγικου Fiogs στην πλατεια Ταχυδρομειου, πανω απο το Κ-Νετ περιπου
Fiogs και Larna διπλα διπλα σε εναν απο τους τοιχους του κτιριου του ΙΚΑ στην Ασκληπιου, λιγες μερες μετα την εναρξη της κατάληψης
Ενα πολυ καλο έργο απο F.O.D. στα σπιτάκια στο Αλκαζαρ. Πολυ καλα characters, οπως μας συνηθιζουνε οι F.O.D. άλλωστε
Ενα κομματι του Isel, στο skate park στο Άλσος
Rooftop του Shoen καπου στο κεντρο της Λάρισας, υπεροχο!
Amigos και LSD εκμεταλευτηκανε τα τζάμια του InterSpot που εκλεισε πριν απο καιρο και κανανε ενα αρκετά μεγάλο και πολυ καλο κομματι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε σε μια απο τις φωτο που παρεθεσες εδω, υπαρχει ο αριθμος 114. Ξερεις τι σημαινει και ποιος το εκανε?