Productions, Festivals και άλλα

Κατ'αρχας να ξεκινησουμε με μια ειδηση για ενα αντικειμενο για το οποιο το μπλογκ δεν εχει ασχοληθεια μεχρι τωρα αλλα δεν μπορουμε να το αφησουμε να περασει ετσι απλα. Σε παγκοσμιο πρωτάθλημα MBX Flatland, ο Λαρισαιος Λευτερης Πάτας ηρθε 9ος παρακαλω, μια διακριση τεραστια πραγματικα! Πολλα πολλα συγχαρητηρια!
Κατα τ'αλλα ειχαμε πλουσια παραγωγη και τον τελευταιο καιρό. Στην Κωλέττη ειδαμε ενα τεράστιο έργο που καλυπτει ολο τον τοιχο απ'ακρη σε άκρη, με μια σπουδαια συνεργασια απο Larna, OURS, Shoen,Amigos και Onare. Το αποτελεσμα παντως ειναι ενδεικτικο του πολυ μεγάλου ταλέντου που εχουνε ολοι οι writers που συμμετειχανε!


λεπτομερειες, αριστερα το κομματι του Larna με το χαρακτηριστικο του chracter και δεξια του OURS
λεπτομερειες απο τα άλλα δυο κομματια, Shoen και Amigos νομιζω.
Λιγο καιρο πριν ειχαμε και το Φεστιβαλ Πηνειου απο τον Δημο Λαρισαιων, όπου αρχικα δεν προοριζοτανε να γινουνε graffiti απο writers της πολης μας. Ωστόσο, μετα απο ενεργειες γνωστου επιχειρηματια της Λάρισας και με πολυ τρεξιμο του, καταφερε σε λιγες μερες να οργανωσει τελικα μια συναντηση μερικων απο τους καλυτερους της Λαρισας και τελικα κανανε μερικα υπεροχα έργα. Οι παρακάτω φωτογραφιες ειναι απο live act του εργου που κανανε ο Larna με τον Fiogs. Φωτογραφιες απο τα εργα ολοκληρωμενα θα δουμε στο επομενο ποστ.




Σε ενα δημοτικο σχολειο στην Νεράιδα, το 6ο νομιζω πως ειναι, σε εναν απο τους τοιχους ειχαμε ενα production απο Edom, Fiogs και Seil. Πραγματικα ειναι εντυπωσιακα εργα, σε εναν τοιχο περιπου 10-15 μετρα και σχεδον 4 μετρα (!) σε υψος σε μερικα σημεια.
Το κομματι του Edom με πολλα κι εντονα χρωματα και σκουρο φοντο και το χαρακτηριστικο του chartacter, παρα πολυ καλο έργο απο Edom, ενα μεγαλο respect!
Το κομματι του Fiogs, με λιγοτερα χρωματα μεν αλλα εντυπωσιακο, αρκετα μεγάλο και με ενα πολυ καλο character που θυμιζει λιγο τα bunnies που ειχαμε δει σε προηγουμενο ποστ.

Απεναντι απο το graffiti στο δημοτικο σχολειο, βλεπουμε την παραπανω πορτα βαμμενη απο τους RATS με ασημι και μαυρο απλως. Δεν ξερω ποτε εγινε το εργο αλλα ειναι πολυ καλο!
Production ειχαμε και απο F.O.D., στον τοιχο γυμναστηριου του 4ου Λυκειου, στην Ηπείρου. Το έργο ειναι 8 με 10 μετρα σε μηκος και τουλάχιστον 3 μετρα σε υψος. Τρελά χρώματα, character που δειχνει ποσο μεγαλο ταλεντο εχουνε τα παιδια και ποσο καλυτερη μπορει να γινει η πολη μας απλα βαζοντας χρωμα στο γκριζο της!
Το character απο F.O.D., με φανελα της ΑΕΛ και με φανταστικο φοντο
Graffiti ειχαμε και στα Σπιτακια στο Αλκαζαρ. Εδω βλεπουμε στο πλαινο μερος του μικρου, με λιγα χρωματα μεν αλλα πολυ ταλέντο στο χειρισμο γραμματοσειρας. Το tag λεει οτι ειναι καποιου Naif
Στο πίσω μερος του μεγαλυτερου απο τα Σπιτακια βλεπουμε αυτο το έργο, με πολλα κι εντονα χρωματα και τρελο style!
Σε ολο τον πλαινο μεγαλο τοιχο του ιδιου κτιριου βλεπουμε ενα εντυπωσιακο εργο απο εναν και μονο writer, με σκουρο φοντο και εντονα χρωματα που πραγματικα αξιζει! Το tag αν δεν κανω λαθος λεει πως εγινε απο Spaek.
Fiog και Seil κανανε ενα έργο που προσωπικα το χαζευω καθα φορα που περναω απο εκει. Λιγα χρωματα, πολλα κιλα ταλέντο και θεληση αρκουνε για να δουμε ενα εργο που αξιζει πολυ respect τελικα! Βρισκεται στην Καρδιτσης, διπλα σε ενα εργο του Shoen
Toke στο παλιο Lidl στην Καρδιτσης, λιγο πιο κατω απο τα προηγουμενα έργα, σε εναν απο τους τοιχους απο την μερια της Καρδιτσης. Υπεροχο.
DWS στην εισοδο του ιδιου Lidl
Τα δυο παρακατω characters ειναι ζωγραφισμενα σε καποιες παλιες αποθηκες της Αγροτικης Τραπεζας στην Νεα Πολιτεια (λιγο πιο κατω απο την διαβαση) οπου βρισκονται μερικα τεραστια κτιρια με πολλους διαθεσιμους τοιχους οπου ειναι τελειως βαμμενοι απο παρα πολλους writers, παλιους και νεοτερους. Πραγματικα ειναι να χαζευεις το θεαμα εκατονταδων εργων μαζεμενων ολα μαζι σε μερικους τοιχους!
To character ειναι του Dreyk the Pirate, ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στην Ελλάδα
Αυτο εγινε απο τον Eros οπως φαινεται το tag κατω αριστερα και ειναι στ'αληθεια πολυ πολυ καλο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι η πόλη να αλλάζει όψη με ωραίες δημιουργίες! Συνεχίστε την ωραία-καλλιτεχνικη προσπάθεια!

http://belarisa.yooblog.gr

info.belarisa@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

http://belarisa.yooblog.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7/
Γίνετε μια νέα προσπάθεια στην πόλη!
έλα μαζί μας!

Ανώνυμος είπε...

antreas_313@hotmail.com

eimai o leader apo 313 crew sou eixa steilei mia pgoto apo ergo mas sto konaki an mporeis bale kanena ergo mas na mas ma8oun ligaki a an 8eleis mpes 313crew.blogspot.com exw 3 komatia mou