Πλήρης ανανεωση στην Κωλέττη!

Ένα απο τα λίγα ολοκληρωμένα και ενιαία graffiti σε όλο τον τοιχο της Κωλέττη με συμμετοχη των Acab, Spew126, Roaias, Edom, Terror (συμφωνα με τα tags) και Shoen!
Εκπληκτικα skills, με πραγματικα υπέροχα χρώματα! Το tag κάτω απο το graffiti γράφει "Spew126". Το αξιοθαυμαστο ειναι το πέρασμα απο το ενα σχέδιο στο άλλο...
...με σταδιακή αλλαγη στο χρώμα!

Καποια αυτοκόλλητα ητανε εκει αναμεσα στα graffiti, με αναρχικό περιεχόμενο. Φαινότανε έργο των παιδιων που κανανε τα graffiti αλλα δεν ειναι σιγουρο

Character απο τον Edom (καταπληκτικό!) με την απιστευτη πρωτοπορια του να συνεχιζεται το έργο και πανω στο έδαφος και να φτάνει μεχρι την σχάρα του υπονομου! Φανταστικη ιδεα, γινεται για πρωτη φορα στην Κωλέττη νομιζω (και στην Λαρισα γενικα αν δεν κανω λάθος) και πραγματικα ειναι μια φοβερη καινοτομια, κατι που δειχνει πόσο μεγαλος καλλιτεχνης ειναι ο Edom! Συγχαρητηρια!
Λεπτομερεια της συνεχειας του character του Edom
Ακομα και το κομμάτι κατω απο τα καγκελα του μαγαζιου αξιοποιηθηκε με ενα υπέροχο graffiti απο Lane με ασημί, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα, υπέροχο, πολλα μπράβο!
Καινουργιο graffiti ειχαμε και στο πάρκινγ της Κωλέττη! Απο Shoen αυτη την φορά, με λίγα χρώματα αλλα με πολυ ταλέντο και φαντασία! Ενα μεγάλο respect στον Shoen!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα είμαι δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Ελευθερία" και θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας. Προσπαθώ να στείλω mail αλλά για κάποιο λόγο γυρνάει πίσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Ένα άλλο mail ίσως;
Περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ...

Π.

btw Nice work!

Στοχαστης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γειά σας...Εδώ OstySan από Ηράκλειο!
Πολλά χαιρετίσμα από εμένα και Illness Crew!Ωραία pieces,εδώ στο Ηράκλειο σπάνια βλέπουμε τέτοια πράγματα,μην σας πώ και καθόλου!