Graffiti στο παλιο εργοστάσιο του Μαγρίζου

Πολλα και πολυ καλά graffiti's υπάρχουνε στο παλιό εργοστάσιο του Μαγρίζου, στην Εθνική Λαρισας-Κοζάνης, αναμεσα απο το Carrefour και το Jumbo. Εκει λοιπόν, στην πλευρα που βλέπει στον δρόμο, εχουνε δημιουργησει μερικα καταπληκτικα εργα μερικοι απο τους καλύτερους της Λάρισας και όχι μόνο. Ακολουθούνε μερικα απο τα καλύτερα κατα την προσωπικη μου άποψη:

Roll up απο Amigos! Το υψος του καθε γράμματος ειναι κοντά δυο μετρα και συνολικά φαινεται πολυ επιβλητικό το εργο ενος απο τα καλύτερα, μεγαλυτερα και πιο δημιουργικα graffiti crews της Ελλάδας!

Άλλο ένα απο Amigos. Ξεχωριστό, σε αρκετά μεγάλο μεγεθος και με ιδιαιτερη γραμματοσειρά. Πραγματικα πολυ καλό, ενα μεγαλο ευχαριστώ στους Amigos που μας τιμησαν με τα έργα τους κι ενα ακομη μεγαλύτερο respect! Συνεχιστε παιδια!

Δεν θα μπορουσε να λειπει ενα έργο απο Roaias φυσικά. Χαρακτηριστική γραμματοσειρά και style, τρελά χρώματα και γενικα ενα ακομα εντυπωσιακό graffiti.

Και Larna στο παλιο εργοστάσιο. Σε ροζ χρώμα, με πράσινο outline και πολλες λεπτομερειες σε κόκκινο χρώμα, ενα graffiti που δειχνει πόσα πολλα και διαφορετικα πράγματα μπορει να μας δώσει κι εχουμε να περιμενουμε απο ενα ταλάντο σαν τον Larna. Πολλά μπράβο!

LSD με μια γραμματοσειρά "τρελή" σαν τον δημιουργό του! Εντονο ασημί χρώμα με μαυρο outline, μωβ και κίτρινο στο υπόλοιπο κομμάτι και μια κίνηση που δινει ζωη σε εναν ακόμα βαρετό γκριζο τοίχο. Αλλο ενα υπέροχο έργο απο LSD!

Το έργο απο FOD ειναι το πιο προσφατο νομιζω. Συνδυασμός γραμμάτων με character, υπέροχα και έντονα χρώματα σε εναν δυνατό συνδυασμό.

Η προσωπικη μου άποψη ειναι οτι πρόκειται για το "κόσμημα" του εργοστασίου. Εντυπωσιακό, πολυ μεγάλο (κοντά 8 μέτρα μήκος και 2 περιπου ύψος!), έντονο χρώμα και τεχνική με ενα outline στο γνωστό στυλ απο Roaias. Πολυ δυνατό κομμάτι που πραγματικά το χαζευεις για ώρα. Πολλα respect στους δημιουργους! Ξερουμε και περιμενουμε οτι μπορειτε συνεχεια καλύτερα και τα περιμενουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: