Γέφυρα και σπιτακια στο κατακαλόκαιρο (συνεχεια)

Τον τελευταίο καιρό η γέφυρα του Αλκαζάρ φαίνεται οτι είναι το "βασίλειο" του Larna. Πέρα απο τις τεσσερις κολώνες και το character του προηγουμενου ποστ λοιπόν μπορουμε να δουμε ενα roll up απο τον Larna!

Βρίσκεται σε εναν τοιχο που ο Δημος έβαψε προκειμένου να ζωγραφίσουνε τα παιδια του Ελευθερου Εργαστηριου της Δημοτικης Πινακοθηκης, κάτι το οποίο δεν έγινε. Δεν ειναι ενα απλό roll up, αλλα για ενα απο τα καλυτερα στην Λαρισα!
Στη συνέχεια θα πάμε στα σπιτάκια. Πριν απο λίγο καιρό μαθευτηκε οτι ο Δημαρχος απεσυρε τις άδειες για graffiti στα σπιτακια. Αρα, δεν ειναι πλέον νομιμα διαθεσιμα για graffiti στα crews της Λάρισας. Κι όπως όλοι περιμεναμε φυσικα, απο εκεινη την στιγμη βλέπουμε μερικες απο τις καλύτερες δουλειες του τελευταιου καιρου εκει. Απολαυστε τα:
Κλασικο στυλ Edom, με καφε-χρυσο background και ενα character στο γνωστό του στυλ. Ενα graffiti με υπέροχη συνθεση, άψογο στυλ όπως παντα απο τον Edom. Φαινεται πόσο σεβεται την τεχνη του απο το πόσο προσεκτικα έχει βάψει τον τοιχο και πόσες ώρες εχει ασχοληθει με το έργο. Respect!Lane και Shoen σε μια συνεργασία απο την οποία όποιος ξέρει καταλαβαίνει οτι μπορεί να προκυψει μόνο κάτι ιδιαιτερο. Στο μεγάλο σπιτάκι λοιπόν, απο την μεριά του αναχώματος, εχουμε ενα character και ενα tag απο τα δυο μεγάλα ονοματα του τοπικου και όχι μόνο graffiti.

Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη του graffiti στα σπιτακια! Στον μεγάλο τοίχο απο το μεγάλο σπιτάκι βλέπουμε ενα ενιαίο έργο απο Edom και F.O.D. με θεμα το περιβάλλον. Το μήκος του υπολογίζεται στα 8 μέτρα και το ύψος του στα 2,5 μετρα.Ειναι συνδυασμός σπρευ με roll up και το αποτελεσμα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο και σίγουρα κάτι ανωτερο απο τα συνηθισμένα έργα στην πόλη μας! Συγχαρητήρια και στους δυο, περιμενουμε την επόμενη συνεργασια τους!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalimera,
Kanete pragmatika poli katagrafi tis skinis graffiti stin Larissa. Voithate para polu, eidika emas pou den menoume ekei.

Emeis prospathoume na katagrapsoume kapoia pragmata apo Athina kai fisika na kanoume kai dika mas projects(pou den sxetizontai mono me graffiti).
psit.wordpress.com

Synexeiste etsi paidia!!!

Ανώνυμος είπε...

A kai kati allo, an erthete Athina steilte mas mail gia na ta poume kai apo konta

L.A.rissa φαση είπε...

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λόγια, θα κανουμε ο,τι μπορουμε να τα αξιζουμε και να συνεχιζουμε να αναδεικνυουμε τους graffiti καλλιτεχνες της πόλης μας. Ελπίζω να τα πουμε καποια στιγμη απο κοντα, ειτε Λαρισα, ειτε Αθηνα.
Και τα δικα μας συγχαρητηρια για την δικη σας δουλεια, καλη συνεχεια!

Ανώνυμος είπε...

ego eimai apo larisa kai asxoloume me t graffiti!!8elo na po stn stoxasti na pai mia bolta stn pinio na di kanourgia erga! p einai pragmatika oraia!!! anek!!!