Γεφυρα και σπιτάκια στο κατακαλόκαιρο

Ναι, ναι, μεσα στο καλοκαίρι κάποιοι δεν λιώνουνε για καφέ στην Ταχυδρομείου, δεν συμμετέχουνε στο νυφοπάζαρο και την πασαρέλα, δεν διαφημιζουνε τα καινουργια τους γυαλια ηλίου και δεν κάθονται να χαλβιαδάζουν τα ξέκωλα που κυκλοφορούνε. Περνάνε τον χρόνο τους με σχέδια και μολύβια, σπρευ και μπογιές σε γωνιές της πόλης που θέλουνε να τις κάνουνε απο βαρετες και γκρίζες, έγχρωμες, με κάποιο έργο τους.
Δυο τέτοιες γωνιές της πόλης ειναι η γέφυρα του Αλκαζάρ και τα Σπιτάκια (κοντά στο Κολυμβητηριο). Ας πάρουμε αναλυτικά λοιπόν την καλοκαιρινή προσφατη σοδιά απο γκραφιτι σε αυτα τα σημεια.
Ξεκινώντας απο την γεφυρα βλέπουμε οτι κάτι διαφορετικό υπάρχει εκεί. Η τελευταία δουλεια του Larna ειναι ίσως ό,τι πιο μεγάλης κλίμακας και εντυπωσιακο εχει γίνει στο σημείο και γενικα στην Λάρισα: κάτω απο την γεφυρα, στις κολόνες εχει κάνει τα έργα που φαίνονται παρακάτω. Τα γκραφφιτι ειναι έτσι φτιαγμένα ώστε να τα βλέπουμε και ένα ένα και όλα μαζί σαν σύνολο στις τέσσερις κολόνες. Ειναι συνδυασμός απο σπρευ, πινέλο και roll up! Απολαύστε τα!
έτσι φαίνεται το όλο εγχείρημα:
και σαν να μην αρκούσανε όλα αυτά, σε μια απο τις υπόλοιπες κολόνες έχει κάνει ακομα ένα γκραφφιτι, ενα character με μαυρο σπρευ μόνο και με λευκες λεπτομέρειες
Όλα αυτά ειναι το λιγότερο εντυπωσιακά και πρωτοφανη στην Λάρισα. Περιμένουμε την συνέχεια!

(συνεχιζεται το άρθρο σε λίγες μέρες με τα έργα στα Σπιτάκια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: