Graffiti παντου!

Η παραγωγη graffiti ειναι συνεχης κι αυτο ειναι πολυ θετικό, η Λάρισα συνεχιζει να εξελίσσεται σε αυτό το θέμα και οι ομαδες και οι writers βρισκουνε ολο και περισσότερα και καλύτερα μέρη. Σ'αυτο το ποστ θα φιλοξενησουμε μερικες φωτογραφιες απο έργα που ειναι για καιρό σε καποιο μερος ή σε καποιο μερος που δεν φαινεται ή σε μερη διαφορετικα απο τα κλασικα του κέντρου.

Σε εναν τοιχο μιας πολυκατοικιας στην οδο Καρδιτσης βλέπουμε το παραπάνω graffiti, φτιαγμενο με λίγα χρώματα αλλα πολλα κιλά skills!
Στον διπλα ακριβως τοιχο, σε γωνια 90 μοιρών, εχουμε αυτα τα δυο έργα, επισης με λίγα χρώματα αλλα απλα καταπλητικά, με άψογες γραμματοσειρες, απο Amigos (φυσικα)
Επισης σε εναν τοιχο επι της Καρδιτσης εχουμε αυτα τα δυο έργα, απο Amigos και Ace (αν δεν κανω λάθος), σε αρκετα καλό σημειο και με μεγαλο μεγεθος. Πραγματικα πολυ καλα, τα χαζευω καθε φορα που περνάω!
Viktor και Shoen στο δημοτικό παρκινγκ που βρισκεται πισω απο την Εθνικη Τράπεζα και διπλα στις Μουσικες Διαδρομες. Πολυ καλο!
Οι Amigos κανανε ακομα ενα graffiti στον χωρο διπλα στην Εθνικη Τραπεζα, εκει που γκρεμιστηκανε καποια κτιρια και τωρα ο χωρος ειναι καλλυμενος απο μπροστά με λαμαρινες. Ενα εργο κρυμμένο απο τα πολλα βλεμματα αλλα πολυ καλό
Επισης στον ίδιο χώρο
Επισης πισω απο τις λαμαρινες στην Κεντρικη Πλατεία
Κοντά στην πλατεία Εβραιων, σε εναν τοιχο μιας πολυκατοικιας βλέπουμε μια συνεργασια Shoen, Ours και Amigos, με πολλα κι εντονα χρώματα και πολυ ταλέντο φυσικα!
Εδω και πολλους μηνες (και χρόνια ισως) αυτο το graffiti υπάρχει σε εναν τοιχο ενος παλιου καταστήματος στην Καρδιτσης απο τον Shoen. Ειναι αρκετά μεγάλο και καταπληκτικό, πολλα respect!
Την επομενη της κατεδάφισης του ΙΚΑ όπου ειχαμε επεισόδια και συλλήψεις, ειχαμε μια μεγαλειώδη πορεία με συμμετοχή απο πολλες πόλεις η οποία κατέληξε σε μια συντομη κατάληψη της Ιατρικης στην πλ. Ταχυδρομείου. Αυτο το graffiti απο ACAB εγινε στην προσοψη της Ιατρικης.
Ενα κομμάτι απο Larna, στο μικρο γηπεδο ποδοσφαιρου στα Παλια Σφαγεία (οδος Αεροδρομιου). Ειναι αρκετά μεγάλο και φαινεται να ειναι πολυ καιρό εκει, ειναι χιλιοχτυπημενος ο τοιχος. Εντονα και αρκετά χρώματα, καταπληκτικο στυλ απο τον Larna κι ενα έργο που αντέχει και ο δημιουργος του αξιζει ενα μεγάλο respect. Παλι.
Στον πίσω τοιχο απο το έργο του Larna εχουμε αυτό το roll up, πιο προσφατο και πολυ καλοδουλεμενο, με πολλη προσοχή και πολλα skills
Τέλος, σε ενα τοιχάκι του Στρατιωτικου Νοσοκομείου επι της Τρικάλων, υπάρχει αυτο έργο απο LSD αν δεν κανω λάθος, με εντονα χρώματα αλλα πολυ εντυπωσιακο!

Και λιγα σχόλια:
1. Graffiti απο Κωλεττη δεν εχουμε σε αυτό το ποστ. Θα ειχαμε αν δεν ειχε προλάβει να τα καταστρέψει γνωστο Λαρισαιο "αλάνι" που το μονο που καταφερε ειναι να δειξει οτι στην φάση υπάρχουνε και κάποιοι που δικαιολογουνε οσους κατηγορουνε το graffiti για βανδαλισμό και να δειξει ποσο κομπλεξικος ειναι. Τα έργα ητανε απο F.O.D. (μερικά καταπληκτικα characters) και Spaek
2. Λιγες μερες πριν, η "Ελευθερια" ειχε ενα αγανακτισμενο αρθράκι στις μεσα σελίδες για τον βανδαλισμό και τις καταστροφές που προκαλουνε τα παιδια με τα σπρευ και τους μαρκαδορους στην Λάρισα. Ενα μηνα πριν το άρθρο, δημοσιογράφος της Ελευθεριας έστειλε σε μενα (Stoxasths) μερικες ερωτησεις ως συνεντευξη και το θεμα graffiti και βανδαλισμος υπήρχε μεσα και φυσικα απαντηθηκε. Ελπιζουμε να μπει συντομα η συνεντευξη για να δοθεί μια απαντηση στο θέμα. Επισης, θα παρακαλουσα την πραγματικα υπέροχη εφημερίδα, να δειχνει την ίδια ευαισθησια και για τις αφισες κομμάτων που κατακλυζουνε κατα καιρους την πόλη και που κολλουνται μαλιστα πανω απο άλλες αφισες συναυλιών ή άλλων εκδηλώσεων και μας πλημμυριζουνε με την προπαγάνδα τους ή στις διαφημιστικες αφισες τραγουδιστάδων ή άλλων celebrity (της κακιας ώρας) που θιγουνε την αισθητικη όλων μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
L.A.rissa φαση είπε...

Σχόλια για "κράξιμο" θα σβηνονται άμεσα, ποσο μάλλον αν ειναι και ανωνυμα. Οποιος εχει να κανει ενα σχόλιο για την ποιοτητα των έργων ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ writer απο την Λάρισα ή αλλου να το πει επωνυμα ή ας μην το πει καθόλου.