Graffiti Evolution

To graffiti στην Λάρισα εξελισσεται: ολο και περισσότεροι writers εμφανιζονται, οργανωνονται φεστιβαλ και happenings με βάση το graffiti ως τέχνη (οπως το StreetArtFest της Μουτζούρας για το οποίο θα έχουμε ανταποκριση στο επομενο ποστ), νεα και ακομα καλυτερα και εξοπλισμένα μαγαζιά ανοιγουνε (Undertown, η συνεχεια και η εξελιξη του Royal Phat, που στηριζει εμπρακτα το graffiti και το εχει χρησιμοποιησει και ως διακοσμηση - ανταποκριση και απο εκει συντομα) και πολλες διαφορετικες τακτικές και styles χρησιμοποιούνται.
Η έκπληξη του μήνα και ισως η καλύτερη δουλεια που εχει γινει στην Κωλέττη μεχρι σημερα ειναι τα graffiti παρακάτω. Μεσα σε ενα βράδυ, Shoen, Terror, IHatered και ακομα ενας graffiti artisti (του οποιου το όνομα αγνοουμε, χιλια συγνωμη) κάνανε αυτο το απίστευτο graffiti, με λευκο φόντο, μαυρο χρώμα και ΠΟΛΛΑ skills! Characters, σταξιματα, ελληνικοι χαρακτηρες και μεγάλο μέγεθος σε ενα graffiti απλα καταπληκτικό! Μεγάλο respect στα παιδια!


λεπτομερειες του graffiti
Κι εκει που πιστευαμε οτι ειχαμε δει ενα καταπληκτικό graffiti, λιγες μερες μετα, η ίδια ομάδα μας δινει ενα ίσως ακομα καλύτερο! Τεράστια characters με έντονα χρώματα πάνω απο το προηγουμενο λευκό έργο τους. Ειναι πραγματικά να το χαζευεις και να θαυμάζεις την ομάδα που το έκανε, πραγματικά συγχαρητηρια!

Τα "μικρά" characters του έργου
Τα μεγάλα characters, το μικρότερο ειναι γυρω στα δυομιση τουλάχιστον μέτρα και το άλλο (δεξια) φτάνει στα τέσσερα περιπου μέτρα, αφου καλύπτει ολο το ύψος του τοιχου!
Ουτε ο τοιχος του παρκινγκ εμεινε χωρις ανανεωση: ενα διαφορετικο έργο απο F.O.D. με ενα παρα πολυ καλο character
Και rooftop αυτο τον καιρό, στην Ταχυδρομειου (πάνω απο το Κ-Νετ), πολυ καλο σημειο, δυσκολο και πολυ καλό έργο με αρκετες αφιερώσεις
Ουτε αυτο το μηνα εμεινε χωρις εργα ο Fiog, αυτη την φορά στο εργοστάσιο Μαγρίζου ενα roll up με τρια μολις χρώματα και μεγάλο μεγεθος. Πολυ καλό!
Ενα graffiti σε emo διαθεση, με έντονο χρώμα και πολυ αξιόλογο μεγεθος και style, απο Orbs
Ferok και Edom συνεργαστήκανε για ενα συνδυασμό απο characters σε μια κολώνα στην γέφυρα του Αλκαζάρ, με το γνωστό στυλ του Edom και ενα bunny που θυμιζει λιγο Iona αλλα σαφως πιο εξελιγμένο, αψογα και τα δυο!
Τριπλή συνεργασία για ένα έργο με μηνυμα, απο Edom, Seil και Fiogs. Αναφερεται στον Πηνειό το μηνυμα "clean the μπιχλα" και στους τοπικους άρχοντες. Τρια διαφορετικα characters και styles, ολα απλα καταπληκτικά, respect και στα τρια παιδια!
Η φωτογραφία του προηγουμενου ποστ για το έργο των F.O.D. και Larna δεν ητανε αρκετά καλή, οποτε με την πρωτη ευκαιρια ξαναφωτογραφηθηκε το έργο και σας το δινουμε, άξιζε μια καλύτερη λήψη ενα τοσο καλό έργο

2 σχόλια:

Kert είπε...

thanks gia to link paidia.
eiste kai eseis pleon sta dika mas..

xairomai poli pou vlepw to graff sth larissa na einai toso drasthrio..
makari na paradeigmatistoun kai ta dika mas paidia sthn xanthi apo auto.
(an kai eixame ton ezion pou ta espage alla mas efyge gia salonica)
twra apla xairomaste tis a8hnas ta kaloudia..

dwste support kai sto magazi tou Bone-Stb apo kavala. Ashmi_9.25 stou Psiri sthn a8hna.wraia fasi.

to graff sthn Kwletth ontws poli dynato..Euge!:)

kali synexeia
tlm soon

L.A.rissa φαση είπε...

Τίποτα Kert, μην ευχαριστείς, χαρα μας ειναι να βλεπουμε ανθωπους να εκτιμάνε την όλη φάση και να την στηριζουνε γενικά. Εμεις ευχαριστουμε για το link και συγχαρητηρια για το μπλογκ, το παρακολουθουμε συχνα! Ελπιζουμε συντομα να εμφανιστουμε νεοι writers στην Ξάνθη και να δουμε έργα τους!

Καλη συνεχεια και σε σας, keep it real!