Graffiti city

Πλεον η Λαρισα ειναι γεμάτη με graffiti. Διπλα στα παραδοσιακα στέκια για graffiti εχουνε προστεθει νεα εργα σε νεα μερη, με πολυ φαντασια, τολμη απο τα crews και πολυ καλές δουλειες. Απολαυστε τες!

Στην ανισόπεδη διαβαση της Φαρσάλων, στην κατευθυνση της εξόδου, στο δεξι σας χερι βρισκεται αυτο το graffiti απο Roaias, παρα πολυ καλο!
Άλλο ενα απο Roaias αλλα αυτη την φορα γράφει "Monsters", αφιερωμενο προφανως στον συλλογο φιλαθλων της ΑΕΛ μας!

Το ίδιο κι εδω, σε μια απο τις γεφυρες του Πηνειου στο Αλκαζαρ
Ενα απο τα πιο τρελα rooftops στην πόλη, απο Roaias, απλι αφιερωμενο στους Monsters. Βρισκεται στο κλειστο γηπεδο μπασκετ του Αλκαζαρ, απο την πλευρα του γηπεδου ποδοσφαιρου. Απιστευτο!
Shoen και Ours, σε ενα τρένο. Δεν εχω ιδεα ποτε έγιναν τα έργα αλλα έτσι ταξιδευει το ταλεντο αυτων των δυο μεγαλων Λαρισαιων graffiti artists σε όλη την Ελλάδα!

Το αποτελεσμα της συνεργασιας δυο τεραστιων ταλέντων! Larna και F.O.D. κανανε δυο πραγματικα απιστευτα characters (δεξια του Larna). Σπανια βλεπουμε ολοσωμο character απο Larna αλλα ειναι πραγματικα υπεροχο. Απο F.O.D. τωρα, βλεπουμε ενα anime character, δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει κατι τέτοιο στην Λάρισα, ενα μεγαλο respect και στους δυο!FIOG σε rooftop στην Ρουσβελτ στο ύψος της Κουμα, πολυ καλο! Ενα αρκετα μεγάλο έργο απο τον FIOGS, σε ενα σχολειο στην Φιλιππούπολη, πολυ καλο και μεγαλων διαστασεων
Παλι FIOGS, κατω απο την γεφυρα του Αλκαζαρ, σε ενα τεράστιο roll up Κατω απο το roll up του FIOGS βλεπουμε ενα εργο απο R.P.S., δυο πολυ καλα characters με ωραιο background.
Ακομα ενα roll up απο FIOGS, ο οποιος ειναι εξαιρετικα παραγωγικος και με πολυ καλα αποτελεσματα Character του Edom σε κολωνα κατω απο την γεφυρα Αλκαζαρ, αρκετα ψηλο, στο γνωστο του στυλ και με την γνωστη ποιοτητα, παρα πολυ καλο.
Larna σε ενα σπιτι στην Ασκληπιου. Εχει ακολουθησει την δομη της προσοψης κι εχει προσαρμόσει το έργο, δειγμα ευελικτου και μεγαλου ταλέντου!
Ανανεωση και στην Κωλεττη! Στον τοιχο του παρκινγκ εχουμε το εργο με υπογραφη TOKEM (συγνωμη αν το κανω λαθος, δεν το γνωριζω). Τρελά χρωματα, πολυ καλο!
Οι TNS αναλαβανε να ανανεωσουνε τον μεγαλο τοιχο της Κωλεττη με αφορμη τα γενεθλια του Pepe (χρονια πολλα!). Ετσι φαινεται πλεον ο τοιχος της Κωλεττη με τα εργα των TNS και FIOGS
Το έργο του Spaek, δειχνει ποσο μεγαλο ταλέντο έχει το παλικαρι, παρα πολυ μεγαλη άνεση στο σχέδιο, λιγα χρώματα αλλα πολυ εντυπωσιακο!
Ο Spine εκανε ενα Waker καταπλητικο, μαλλον το καλυτερο εργο του εδω και καιρό, περιμενουμε την συνεχεια!
Και κλεινουμε με Amigos! Ενας τοιχος στην Ανθιμου Γαζη δεν ειναι πλεον γκριζος και αδειος αλλα γεματος χρωμα και ταλέντο απο τους Amigos. Υπέροχα χρώματα και αψογος συνδυασμος.
Το "Biktor" παλι απο Amigos ειναι απλα φανταστικο: τρελό σχέδιο, πολυ καλη επιλογη χρώματος και μεγαλο μεγεθος. Ελπιζουμε συντομα να δουμε κι άλλα τοσο καλα graffiti's!

6 σχόλια:

Kert είπε...

twra sas entopisa paidia.
poli wraia h prwtovoulia sas gia documentation tis fasis sthn poli sas.gia dialogo-support-news check:
http://jnb-crew.blogspot.com

nice work

Kert είπε...

aaa...kai poli exypni h epilogi na kanete b/w to fonto gia na anadikniontai ta graff.
:)

L.A.rissa φαση είπε...

Να'σαι καλα kert, ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια, απο σημερα εισαι στα links μας, θα περνάμε καμια βόλτα κι απο το μπλογκ σου (πολυ καλη δουλεια btw)

Ανώνυμος είπε...

oi fiogs einai fobairoi alla kai ta alla grafiti den leo roki\

Ανώνυμος είπε...

o re larisa me ta oraia sou grafiti einai teleia!!!!!
roki mou aresoun poly ola ta grafiti

Ανώνυμος είπε...

ena la8os sas pedia.......ena roll up apo fiogs ston phneio to kato peace den einai "rps" opos eipate alla arfs!!