Graffiti σε Κωλέττη και αλλου

Νεα κομμάτια στην Κωλέττη που ανανεώθηκε κυριολεκτικά ολόκληρη! Spine και Spaek των TNS κανανε δυο κομμάτια στον μεγάλο τοιχο αφου προηγουμένως ειχανε βάψει τον τοιχο για φόντο, κατι που οπως φαινεται βοήθησε πολύ.

Το μερος του Spaek. Εντονα χρώματα, λευκά και μαυρα outlines και γενικα ενα μεγάλο και καλό κομμάτι.
Το κομμάτι του Spine, ο οποιος με τις προσθηκες της επόμενης μερας το βελτίωσε πολυ και το εκανε πραγματικα πολυ καλύτερο.
Λιγες μερες μετά, ο Ferok εκανε το roll up που βλέπετε. Ειναι κυριολεκτικα τεράστιο, νομιζω δεν εχει ξαναγινει κατι τέτοιο και σε τέτοιο ύψος και κλίμακα. Δεν μπορεις παρα να το χαζεψεις, αν δεν το εχετε δει απο κοντα αξιζει τον κόπο.
Roaias στην Γεωργιάδου, στον τοιχο του συγκροτήματος του Μύλου, ενα bomb απο αυτα που μας εχει συνηθισει, με λίγα χρώματα αλλα με το γνωστο του στυλ. Πολυ καλο!
Και παλι ο Roaias σε ενα κομμάτι που φαινεται να ειναι σε καποια ταράτσα ή σε καποιο γενικα αποκλεισμένο μέρος. Πολλά χρώματα, τρελό σχέδιο, μεγάλο μεγεθος, θα χρειάστηκε πολλη ώρα να βάψει τέτοια επιφάνεια αλλα τελικα βγηκε ενα πραγματικα υπέροχο αποτέλεσμα.
Ναι, και παλι Roaias (το αξιζει δεδομενης της παραγωγης του). Φαινεται να ειναι κάτω απο κάποια γεφυρα κοντά σε ράγες. Δεν ξερω αν ειναι πρόσφατο αλλα σιγουρο ειναι αρκετά μεγάλο, με το γνωριμο στυλ του, με λιγα χρώματα αλλα με εμφαση στο σχέδιο το οποίο εντυπωσιάζει,οπως και το μεγεθος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FILARAKI APO SALONIKA EIMAI.3EREIS OMADES GRAFFITI EDW?YPARXEI ENAS TERASTIOS TOIXOS STA DIABATA STO GHPEDO APO KOLOKOTRONH MERIA KAI MALISTA ME TIS EYLOGIES THS TOPIKHS AYTIDIOIKISHS.AN 3EREIS KATI STO GIANTEO69@hotmail.com....a kai oi mpogies plirwmenes