Πασχαλινά δώρα!

Το Πάσχα που πριν λίγες μέρες πέρασε, μας άφησε μερικά "δώρα". Τουλάχιστον σε εμας τους θαυμαστές της τέχνης του graffiti. Καθότι περίοδος που επιστρέφουν οι "ξενιτεμένοι" φοιτητές graffiti artists μας απο τις πόλεις που έχουν πάει για τις σπουδές τους, είχαμε δυο νέα κομμάτια σε ένα μέρος που σιγά σιγά γίνεται στέκι για graffiti και μάλιστα αρκετά καλό και με αρκετό χώρο ακόμα διαθέσιμο, το παλιό Lidl στην Καρδίτσης, απέναντι απο την ΔΕΗ.

Ειχαμε συγκεκριμένα δυο κομμάτια απο τους Shoen και Ours. Τα κομμάτια γίνανε στην πρόσοψη του κτιρίου και ειναι με λίγα μεν χρώματα αλλα ειναι δε ενδεικτικά του τι μπορεί να κάνει το πραγματικό ταλέντο έστω και με λίγα χρώματα. Ορίστε τα κομμάτια:

Ένα κομμάτι απο τον Shoen, με τα γνωστά του τρελά skills, με έντονα χρώματα και με την σίγουρη γραμμή του. Το κομμάτι ε;iναι "όλο δικό μας" όπως γράφει στην επάνω δεξιά γωνία ("it's all yours") απο τον Shoen που μας χαρίζει πάντα ιδιαίτερα κομμάτια όποτε μπορεί και βρίσκεται στην Λάρισα.

Ένα κομμάτι απο τον Ours με διαφορετικά skills απο τα συνηθισμένα του. Πιο τετραγωνισμένη γραμματοσειρά, με έγχρωμο περίγραμμα αλλα και με άψογες σχεδόν ευθείες γραμμές. Δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την ιδιαίτερη χρήση του ασπρόμαυρου απο τον Ours.

Το Πάσχα μας άφησε κι ένα ακόμα κομμάτι σε ένα απο τα πιο κεντρικά κομμάτια της Λάρισας, σε έναν τοίχο στην γωνία Παναναστασίου και Αθανασίου Διάκου, απέναντι απο το δημαρχιακό μέγαρο, στο μαγαζί Sabotaz. Το κομμάτι ειναι production, παραγγελία του ίδιου του καταστήματος (που αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια γι'αυτό) κι έγινε απο τον Edom και απο μέλος των F.O.D. . Ειναι αποκλειστικά ασπρόμαυρο, δυο characters με εντελώς διαφορετικό στυλ απο τους δύο graffiti artists και σε αρκετά μεγάλο μέγεθος. Ειναι πραγματικά υπέροχο κομμάτι και μάλιστα μέσα στο κέντρο της πόλης!

Το κομμάτι. Διακρίνεται και η επιγραφή "I Like Gothic Girls" και το κυβιστικό ασπρόμαυρο διακοσμητικό πλέγμα.

Δεξιά ειναι το μέρος που δημιούργησε ο Edom (aka Larna). Διακρίνονται μεν βασικά στοιχείατης τεχνοτροπίας του αλλα ειναι αρκετά διαφορετικό απο άλλα κομμάτια του, δείγμα καλλιτεχνικής εξέλιξης κι ευελιξίας.
Το μέρος των FOD. Ενα σχετικά νέο crew αλλα συγκρατήστε το όνομα γιατί θα δούμε μεγάλα πράγματα απο την μεριά τους. Ρεαλιστικό σχέδιο, σκιοφωτισμός και πλαστικότητα σε ασπρόμαυρο. Απο τα καλύτερα character που έχουν γίνει στην Λάρισα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tou ours kali fasi...To palikari einai trelos spastis,exw dei arketa kommatia ap to sigekrimeno atomo kai bombs kai trena. eilikrina ena bravo sto paidi giati ta spaei!!!Apla respect!!

Ανώνυμος είπε...

MALAKIA

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

edom respect re file,eisai foveros .goustarw poly ta graffiti sou.h gomena poy zwgrafizeis dikia sas?ta spaei...