Edom στην γέφυρα Αλκαζάρ


Κομμάτι απο τον Edom, αρκετά εικαστικό και με σύνθημα κάτω δεξιά. Προσωπικά το θεωρώ σπουδαίο κομμάτι, μια απόδειξη πως ο Edom ειναι όχι απλά μεγάλος graffiti artist αλλά γενικά μεγάλο ταλέντο και καλλιτέχνης!



Και κάτι σχετικά με το blog. Τον τελευταίο χρόνο, ενάμισι, πολλοί έχουν δώσει την εντύπωση πως νομίζουν πως μπορούν να απαιτούν κάτι απο αυτό το blog, να βρίζουν, να επικρίνουν, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα. Κάνουν μεγάλο λάθος αν νομίζουν οτι τους παίρνω έστω και ελάχιστα στα σοβαρά, γραμμένους σας έχω όλους εσάς! Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί γαμάτοι αναγνώστες οι οποίοι αξίζουν ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια και μπράβο γιατί προσπαθούν να προσφέρουν με κάθε τρόπο, σέβονται το blog κι εμένα τον ίδιο. Όταν πριν απο λίγο καιρό ζήτησα βοήθεια για το blog επειδή θα έφευγα λόγω θητείας, κάποιοι οι οποίοι νομίζουν οτι το blog υπάρχει για να τους υπηρετεί δεν κάνανε απολύτως τίποτα, αδιαφορήσαν, δείχνοντας οτι δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα πέρα απο το να ανοίγουν το στόμα και να ξύνονται. Ένας μόνο προσφέρθηκε και τον ευχαριστώ δημόσια, αν και τελικά δεν θα χρειαστώ την βοήθεια του. Κι αυτός ήταν ο Acolt. Πραγματικά ευχαριστώ φίλε, τελικά λύθηκε το θέμα με άλλο τρόπο.
Το blog υπάρχει για να στηρίξει το λαρισαϊκό και όχι μόνο graffiti. Όχι ανθρώπους, ειδικά αυτούς που δεν ξέρουν να κάνουν και να προσφέρουν αλλά να απαιτούν μπροστά σε μια οθόνη. Ελπίζω όσοι πραγματικά αγαπάνε το graffiti να συνεχίσουν να προσφέρουν όσο μπορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: