Νεα bombs στην Λάρισα!

Νεα κομμάτια bomb στην Λάρισα! Αυτη τη φορά γίνανε σε δυο μερη μαλιστα: το πρωτο μέρος ειναι στο κέντρο της Λάρισας, στην γωνία Ρουσβελτ και Παπασταύρου (δίπλα στο κατάστημα δίσκων Melody, στην γωνια με τον πεζόδρομο στον οποίο βρίσκονται τα γραφεια της εφημερίδας Ελευθεριας, απέναντι απο το Chili cafe, απέναντι απο την στοά που οδηγεί στην Κεντρικη πλατεια). Εκει, σε ενα χώρο όπου ετοιμάζεται εδω και καιρό να στεγαστεί ένα εμπορικό κατάστημα βλέπουμε τα παρακάτω εργα:

Ένα κομμάτι απο Roaias με το γνωστό στυλ του κι έντονα χρώματα. Αυτα, σε συνδυασμό με το μέγεθος του graffiti και το κεντρικό σημειο που έγινε, κάνουνε το συγκεκριμένο bomb ενα απο τα καλύτερα, με τον μεγαλύτερο αντικτυπο και προφανώς το βλέπουνε πλέον χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της Λάρισας καθημερινά. Μεγάλο respect σε Roaias!!!
Ενα Larna σε χρυσό-καφέ με μαυρο και λευκό outline. Ιδιαιτερη γραμματοσειρά, ωραιο κι έντονο χρώμα, ενα bomb με λίγα λόγια υπέροχο. Δεν θα περιμέναμε κατι λιγότερο απο Larna φυσικά...
Κανένα μέρος του κτιρίου δεν έμεινε ακαλυπτο φυσικά. Έντονο μπλε χρώμα και γραμματοσειρά που δειχνει άνεση με το σπρευ. Πολυ καλό!
Το άλλο μέρος στο οποίο ειχαμε bomb ειναι ενας τοιχος του νέου σουπερ μαρκετ Champion - Μαρινόπουλος στην Νεάπολη (απέναντι απο την σκεπαστή αγορά). Εκει, σε εναν τοιχο που φαινεται καλύτερα όταν πηγαίνετε προς της Νεάπολη, βλέπουμε τα εξης:
Το graffiti ειναι αρκετά μεγάλο (5-6 μέτρα) και βρισκεται σε ένα σημείο που ειναι ευκολα ορατό απο όλους τους οδηγους που κατευθύνεται προς την Νεάπολη.Και μια πιο κοντινη φωτογραφία του "κατορθώματος". Μπράβο Roaias!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το character απο F.O.D., με φανελα της ΑΕΛ του μαυρισανε ενα δοντι.