...more bombs

Αυτα ειναι ακομα μερικα απο τα bombs της Λάρισας. Τα δυο πρώτα ειναι κάτω απο την γεφυρα του Αλκαζαρ, το πρώτο στην νότια πλευρα και το άλλο στην βόρεια, απο Real και την ομάδα των ACAB, Neik και Larna αντίστοιχα. Το τρίτο ειναι απέναντι απο τα ΚΤΕΛ, επι της Γεωργιάδου, πάνω σε ένα κενό διαφημιστικο ταμπλώ.


"don't burn our brains" με μια γραμματοσειρα της οποιας το style θυμιζει πολυ το "bitch" που εχουμε δει σε προηγούμενες αναρτησεις


Απο ACAB ενα απο τα πιο τολμηρα bombs στην Λάρισα σε ένα σημειο που δεν έχουμε ξαναδει graffiti απο κανεναν άλλον, πιθανόν γιατι κανεις δεν ειχε τα cohones να το κάνει. Πολλα μπράβο σε ACAB! Περιμενουμε κι άλλα τολμηρα bombs!

Το σημείο που βρίσκεται το bomb των ACAB στην οδο Γεωργιάδου, κοντα στην διασταύρωση με την Ολύμπου, απέναντι ακριβώς απο την είσοδο των λεωφορείων στα ΚΤΕΛ. Η αντιπαραβολή του με το παλιο συνεργειο στο ισόγειο και το νεο κτίριο του παρκινγκ "Αστυ" (εκει που στεγάζεται και το "Πλαίσιο") μας δίνει ένα σχόλιο για την σύγχρονη αστικη αισθητικη και τον τρόπο που το graffiti οχι απλα προσαρμόστηκε σε αυτήν αλλα πλέον ειναι μέρος της και την επηρεάζει, μια διαπίστωση που συμβάλλει στην άποψη οτι τα graffiti's δεν ειναι ενας απλός βανδαλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: